Over NextGen Finance

Ik ben Gerben te Woerd en met veel trots deel ik met u de NextGen Finance podcast!

Ik ben opgeleid als register controller en sinds 2004 werkzaam binnen het finance vak. Eerst in vaste dienst als finance manager, consultant en business controller en sinds 2011 zelfstandig werkzaam als interim finance professional met veelal projecten op gebied van finance transformatie. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan binnen dit werkveld bij o.a. Philips en KPN. Daarnaast ben ik sinds 2016 trainer op gebied van “effectiever en productiever werken” bij KPN.

Waarom deze podcast?

In 2015 merkte ik tijdens 1 van mijn projecten bij Philips dat er veel behoefte was om informatie tussen bedrijven te delen, maar dat dit slechts sporadisch werd gedaan. Ik heb toen een seminar georganiseerd waarbij ik 25 mensen heb uitgenodigd die werkzaam waren bij 12 verschillende bedrijven. Doel van deze dag was kennisdeling op gebied van het Source 2 Pay proces. De dag werd een groot succes! Ik heb daarna in 2016 bij KPN nog een soortgelijk seminar georganiseerd. Door het organiseren van deze dagen heb ik gemerkt dat mijn passie ligt op gebied van kennisdeling, nieuwe ontwikkelingen binnen finance en inspirerende mensen spreken met mooie verhalen. Dit probeer ik te verenigen in deze podcast.

Veel plezier met het beluisteren van de uitzendingen!